Bingo bonusar!

Bingo bonusar!

28 april, 2017 Av av Helena

Spelbolagen använder sig av en bonus för att locka nya spelare. Det brukar vara en insättningsbonus där du får extra pengar på din insättning upp till ett maxbelopp. Vissa erbjuder olika insättningsbonusar.

En del erbjuder en hög procent men på ett lågt maxbelopp medan andra erbjuder en lägre procent på ett högt maxbelopp. Här nedan har vi tittat på och jämfört bonusen hos två olika bingosajter.

Bingolotto

Detta är kanske den mest kända leverantören av bingospel i Sverige, känt från tv. Sen några år tillbaka kan de som diggar Bingolotto även spela bingo online dygnet runt. Som de flesta andra erbjuder de sina spelare en bonus på sin första insättning.

Bonus

Här får spelare en bonus på totalt 200 kr i två steg. Registrera dig och sätt in 100 kronor så får du 100 kronor ytterligare. Sen kan du göra en andra insättning på 100 kronor och få ytterligare 100 kronor extra. Det här ger en bonus på 100 procent med ett maxbelopp på 200 kronor. Bonusen går inte att ta ut från ditt konto men en eventuell vinst betalas ut i kontanter.

Maria Bingo

Detta är också en stor aktör på bingo- och spelmarknaden med lång erfarenhet av att leverera spel. De började med just bingo-spel och har sen starten 2006 utvecklats genom att erbjuda sina spelare ett brett utbud av olika spel.

Bonus

Här kan den som registrerar sig som ny medlem få en bonus på 400 procent på maxbeloppet 100 kronor. För att kunna ta ut bonusbeloppet behöver du komma upp i ett omsättningskrav på 20 x bonusbeloppet.

Jämförelse

Vilken av dessa bonusar som är bäst beror på vilken typ av spelare du är. Bingolotto kanske erbjuder en lägre bonus men de har inte omsättningskrav för att kunna ta ut vinsten. Hos Maria Bingo får du en relativt hög procent men de har också ett högt omsättningskrav.

Slutsatsen blir att den som är van att spela för stora belopp kan tjäna mest på den bonus som Maria Bingo erbjuder eftersom att den ger ett högre totalt belopp att spela för. Medan Bingolottos bonus passar bättre för den som vill spela för mindre belopp.

Vi syns och hörs

Helena